KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det ble mye nesten

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes kan glede seg over at de har klart å starte høstsesongen uten tap, men han er klar på at de hadde nok av muligheter til å beholde alle tre poengene hjemme på eget naturgress.

– Vi lå under 1-0 til pause og når vi klarer å score, er vi fornøyd med det, men vi har nok av sjanser til å få to. Kjemperedninger av Håkon Opdal på to-tre anledninger. Men sånn er det, du må få ballen i nota skal du få med deg alt, og det klarer vi ikke i dag. Jeg synes vi fikk i gang spillet vårt og fikk brukt bredden og fikk mørnet de litt, men vi var ikke helt skarpe foran boksen så det ble mye nesten, men vi håpet jo på det i det lengste, sier Sæternes til KRS247.

På de to første kampene etter sommerpausen har Sandnes Ulf klart å sanke fire poeng totalt mot Mjøndalen og Start og det lover godt for fremtiden, mener treneren.

– Ja, det er jo greit, men nå har begge de kampene vært hjemme, og der har vi en ambisjon om å vinne hver kamp, men det er iallfall helt greit. Nå begynner jobben videre, sier Sandnes Ulfs trener.

Han hadde også noen overraskelser med laguttaket, ettersom at Oddbjørn Skartun ikke fikk starte kampen, en spiller som foruten Arendal-kampen har startet hver kamp siden 16. mai.

– Nå var Eriksen [Kent Håvard Eriksen, red. anm] på benken sist, fordi han kom tilbake fra skade og så har han vært gode i grunnen hele sesongen, derfor valgte vi å begynne med ham og samtidig ha Skartun på lur og komme inn og han gjorde et kjempebra innhopp, forklarer Sæternes.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/335518746″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]