Annonse

– Det aller aller viktigste for Start


Foto: Pål Lomeland

Jesper Mathisen kan gjerne snakke om utlendinger som kan prege Startlaget 2016. Det er dog unggutta som ser ut til å blomstre i Start dette året, som er det viktigste for fansen og klubben.

– Det viktigste er at unggutta slår til. Det er det man skal leve av, og det er det klubben bruker mest ressurser og tid på, forteller Mathisen til KRS247.

Spillere som Rasmussen, Sigurdssen og Wichne imponerer Mathisen. Fremgangen disse spillerne viser er lovende, mener den tidligere stopperen.

– Rasmussen var G19-landslagets beste spiller i tre kamper på La Manga. En smart spiller med voksent hode som har noen ferdigheter som er veldig spennende. Wichne har ikke sett ut som Tippeligamateriale frem til nå, men i vinter har han tatt enorme steg. Han er en av de som trener aller mest, er ekstremt proff og nå ser vi at den harde jobben han har lagt ned begynner virkelig å betale seg. Lasse Sigurdssen har kommet tilbake fra sin veldig alvorlige skade. Han har bodd i styrkerommet i et år, og har lagt ned en veldig stor jobb. Han har sett veldig bra ut i vinter. I tillegg til disse er flere på vei, sier Mathisen.

Mathisen påpeker at den verste kneika for en ung spiller er å faktisk slå gjennom.

– Jeg vet at disse gutta har hode til å slå gjennom. Det er mange lovende unggutter som ligger og stanger og aldri kommer over den kula. Da ser du etter hvert at de ender opp på lavere nivå.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer