Annonse

Denne skal ikke lenger avgjøre fotballkamper


Det er slutt på myntkast under Sør-Cup

Mange unge har nok fortvilet over å tape en fotballkamp på myntkast. Det er det nå slutt på under Sør-Cup i Kristiansand. 

I det nye reglementet fra cupen heter det at om det er uavgjort etter full tid, skal det spilles 2 x 5 minutter ekstraomganger. I dem gjelder «Golden Goal» prinsippet. Scorer et av lagene, er kampen over.
Om det fremdeles er uavgjort skal kampen avgjøres ved straffer.

Det skal gjelde i alle sluttspillklassene.

– Det kom en åpning fra Norges Fotballforbund om at spillere over 13 år kan avgjøre kampene på straffespark. Samtidig har vi fått tilbakemelding fra deltakere som synes det er en sur måte å ryke ut av cupen, eller i verste falle taper finalen, sier Markedsansvarlig Gustav Steimler til KRS247.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer