KRS247.no

Henter værvarsel...

– Den mest spennende kampen i fotball-Norge

Vindbjarttrener Steinar Skeie håper på en ny sjanse til å slå Start på Moseidmoen i Norgesmesterskapet i fotball. Han ser på Viking og Sandnes Ulf som mulige motstandere, men aller helst ønsker han seg Start. Den kampen kan bli den «alle» vil se, mener Skeie.

Han ser det som sannsynlig at det blir en ny cupkamp mellom Vindbjart og Start på Moseidmoen.

– Det er ikke noen regel som tilsier at det ikke kan bli det. Det vil jo være antageligvis den mest spennende kampen og den mest interessante kampen i fotball-Norge neste onsdag! Historikken fra i fjor og historikken i år gjør at dette blir sett på, tror jeg, som en spennende kamp, sier Skeie til KRS247.

Fotballforbundet ser vanligvis etter løsninger der de samme lagene ikke møter hverandre to år på rad. Det er ikke alltid det lar seg gjøre med tanke på geografi og reiseavstander. Skeie tror at det blir Tippeligamotstand, og da blir det nok et argument for at Start kan ta revansje i Vennesla.

– Det ville vært for galt om de satte Viking her på Vennesla og Start borte mot Vidar!

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/261331205″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]