Annonse

– Den første ordentlige syretesten


Vindbjarttrener Steinar Skeie (t.v.) og assistenttrener i Fløy, Morten Halvorsen

Fløys assistenttrener Morten Halvorsen mener kampen mot Vålerenga er den første syretesten for Mjeldes mannskap. Vindbjarttrener Steinar Skeie håper Start kan ta tre poeng mot laget som snøt Start for seriegullet i 2005, og snøt samme lag for tre poeng på 16. mai i fjor.

– Start skal ikke bare håpe på tre poeng. De skal gå for tre poeng! Dette er helt klart mulig, men Start må spille bra, fastslår Skeie.

– Dette er den første skikkelige testen for Start i år. Så langt har motstanden vært grei, men nå kommer det en klubb med skikkelig renommé og satsing. Det blir en tøff kamp, og en veldig spennende kamp, sier Morten Halvorsen til KRS247.no.

Hør både Halvorsen og Skeies uttalelser før kampen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer