KRS247.no

Henter værvarsel...

– Deilig å sette strek over Tippeligaen 2015

Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal er lettet over at de får kvalifisering etter en tøff sesong både økonomisk og sportslig. Han er glad for at årets sesong i Tippeligaen er ferdigspilt og ser frem til lettere motstand enn Molde i de to neste kampene.

– Vi møter et vanvittig godt lag og jeg synes det var mye positivt, men vi manglet det siste fremme. Det må vi få til for å vinne kvalifiseringen, sier Brandsdal til KRS247.

Han hadde det like tøft som Borgersen under kampen og gleder seg over engasjementet fra publikum.

– Kvalifisering var det beste vi kunne få i dag og jeg bryr meg egentlig ikke så mye om at vi sikrer det med et tap. Jeg hadde ganske mange tanker i hodet iløpet av kampen og plutselig var det over. I dag var det masse liv på tribunen og det er dette som er fotball. Det er sånne kamper du husker, og det er derfor fotball er så spennende. Det er deilig å være med på det, men vi må stå løpet helt ut, sier Even Øgrey Brandsdal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/232162648″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]