KRS247.no

Henter værvarsel...

– Deilig å score igjen

Espen Børufsen fikk satt inn sin første fulltreffer denne sesongen da han sendte Start i ledelsen på Aker stadion. Han har hatt til vane å brenne mange klare muligheter tidligere.

– Det var utrolig moro å score først og jeg skulle gjerne hatt ett mål til etter å ha brent en klar sjanse etter på, sier Børufsen til KRS247. Han benytter også anledningen til å skryte av leiesoldaten fra Manchester City som var arkitekten bak begge Starts mål.

– Chidie er utrolig god og jeg synes samspillet mellom oss fungerer bedre og bedre. Jeg synes også det er gøy å se at Gummi kommer innpå og får et mål, sier Espen Børufsen som må klare seg uten flotte legg fra Nwakali neste serierunde. Han sparket nemlig bort ballen i frustrasjon like før frisparket Toivio satte inn til 2-2.

– Det er kjedelig å få 2-2. Vi hadde stor tro på at det kunne holde helt inn. Men vi ble kanskje litt heite i toppen og lager mange frispark. Det er noe vi må lære av og få luket bort, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/274114763″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]