Annonse

– Deilig å score igjen


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Espen Børufsen fikk satt inn sin første fulltreffer denne sesongen da han sendte Start i ledelsen på Aker stadion. Han har hatt til vane å brenne mange klare muligheter tidligere.

– Det var utrolig moro å score først og jeg skulle gjerne hatt ett mål til etter å ha brent en klar sjanse etter på, sier Børufsen til KRS247. Han benytter også anledningen til å skryte av leiesoldaten fra Manchester City som var arkitekten bak begge Starts mål.

– Chidie er utrolig god og jeg synes samspillet mellom oss fungerer bedre og bedre. Jeg synes også det er gøy å se at Gummi kommer innpå og får et mål, sier Espen Børufsen som må klare seg uten flotte legg fra Nwakali neste serierunde. Han sparket nemlig bort ballen i frustrasjon like før frisparket Toivio satte inn til 2-2.

– Det er kjedelig å få 2-2. Vi hadde stor tro på at det kunne holde helt inn. Men vi ble kanskje litt heite i toppen og lager mange frispark. Det er noe vi må lære av og få luket bort, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer