Annonse

– De vinner vel helt fortjent


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Henning Berg skulle nok helst hatt med seg minst ett poeng i sin første kamp som trener i Eliteserien igjen siden han var Lillestrøm-trener fra 2008 til 2011.

– Jeg synes vi starter kampen veldig bra. Vi hadde godt spill, kontrollert og så ut som det klart beste laget og klarte å spille oss til gode muligheter også, som vi kunne ha scoret mål på.

Vi var gode de første tjue, så kommer Start litt mer inn i kampen og har litt mer trøkk og kommer til innlegg, og er farlige på det. De har noen sjanser på det. Og det fortsetter vel mer i 2. omgang, hvor de også trøkker litt på. Vi scorer først på en bra kontring, men klarer ikke helt å stå imot trøkket til Start og innlegg i boks og de scorer. Og de vinner vel helt fortjent, forklarer Berg til KRS247.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer