Annonse

– De var rett og slett bedre enn oss


Arkivfoto: Pål Lomeland

Steinar Skeie skylder på manglende effektivitet som årsaken til at det ble et nytt tap i PostNord-ligaen. Denne gangen ble det 1-4 mot Notodden.

– Vi hadde mange flere sjanser enn Notodden, men det hjelper ikke når vi klarer å omsette disse til mål. Samtidig så gir vi de altfor lette mål, sier Vindbjart-treneren til KRS247.

Og det tok bare fem minutter før Notodden tok ledelsen i Idrettsparken og på en retur var Christian Follerås uheldig og satte ballen i eget nett bare åtte minutter senere.

Etter hvilen var det Vindbjart som kom best i gang med en redusering ved Øyvind Gausdal. Men det ble bare et trøstemål siden Henrik Gustavsen satte inn 3-1 bare tolv minutter senere og like før slutt var Gausdal sist på ballen som gikk i feil nett og dermed endte kampen 4-1.

Det betyr at venndølene står med fire poeng på de fem første kampene og en 11. plass. Ikke er glimrende utgangspunkt før nabooppgjøret mot Arendal neste helg. Likevel er treneren optimist før møtet med serielederen.

– Vi er glad i lokaloppgjør og vi skal kunne klare å slå godt fra oss. Det er heller ikke så lenge siden vi slo de i cupen, sier Steinar Skeie.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer