Annonse

– De var bedre enn oss


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen legger ikke skjul på at det var forskjell mellom lagene, men han er fornøyd med at de klarte å holde nullen så lenge som de gjorde.

– Jeg bad om en god laginnsats og en skikkelig lagmoral og bad de vise seg frem fra en bra side. Jeg synes guttene skal ha honnør for den jobben de legger ned og vi møtte bare et bedre lag i dag, sier Pedersen til KRS247.

Han synes de lyktes med et disiplinert forsvarsspill der de var strukturerte og gjorde det til tider vanskelig for Rosenborg å komme seg til muligheter.

– Vi hadde et utgangspunkt som var en stor forskjell og at vi måtte gjøre vårt for å kunne komme unna med det. Men når vi møter et slikt lag, så må vi være effektive, sier treneren og viser blant annet til en periode der Rosenborg stresset litt og Start fikk sine muligheter til å kunne både score det første målet og utlikne ledelsen.

– Det gjelder å ha kvalitet nok til å utnytte mulighetene våre, men Rosenborg har en klassestopper i [Holmar Örn] Eyjólfsson og det er forskjellen i sånne situasjoner, forteller Steinar Pedersen.

Treneren benyttet også sjansen til å skryte av midtstopperne, til tross for at det nettopp var de som forårsaket baklengsmålene.

– Jeg synes DeJohn leverer en bra kamp. Han står opp og vinner mye dueller. Tapio [Heikkilä] også. Sånn individuelt leverer de en prestasjon de kan være bekjent av, sier Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer