Annonse

DeJohn klar for Start


Foto: ikstart.no

IK Start har i dag signert den amerikanske forsvarpilleren Alex DeJohn fra Finske Turku på en toårskontrakt. Det er en investorgruppe som har gjort det mulig å forsterke laget med en ny forsvarsspiller – uten kostnader for IK Start.

– Vi er utrolig takknemlige for dette lokale initiativet. Alex vil bli en flott forsterkning for laget. Uten denne eksterne håndsrekningen ville ikke dette latt seg gjøre, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal til IK Starts egne nettsider.

23 åringen har trent med Start siden 20 januar. Han var med på treningsleir til Danmark og overbeviste i kampen mot FC Midtjylland.

– Dette er en spennende tilvekst for oss. Vi har hatt behov for en forsvarsspiller. Dette har vært klubbens prioritet nummer 1. Derfor er jeg glad for at denne avtalen nå er landet, kommenterer  trener Mons Ivar Mjelde.

Hør Alex DeJohn kommentere overgangen selv.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar