Annonse

– De gamle heltene er veldig tent


Jesper Mathisen - Foto: Glenn Th. Faannessen

Jesper Mathisen tror dagens Startspillere må ta kveldens kamp på fullt alvor, for det er en heltent veterantropp som skal gi dagens Startgutter kamp. Mathisen trekker særlig frem en langtreisende herremann.

– Jarle Ødegård har tatt turen fra Vestlandet og betalt alt for å være med. Han hadde så utrolig lyst! Det er jo gøy å se at noen fra gullaget fremdeles har bein til å spille fotball i kveld, forteller Mathisen til KRS247.

– Samtidig er vel Myggen det store trekkplasteret. Sammen med Doffen og Strømstad på midtbanen ser vi kanskje tidenes Start-midtbane. De er kanskje ikke i sin livs form, men de har ikke glemt fotballen. Jeg tror dagens Startmidtbane skal få en utfordring mde å håndtere den trioen.

Jesper Mathisen har klokketro på god underholdning.

– De gamle gutta er ekstremt tent. De vil vise hva de fortsatt kan. Her skal det smelle! Mange av de har aldri spilt på Sparebanken Sør Arena, og det tenner dem voldsomt.

Mons Ivar Mjelde har gitt sine spillere klar beskjed om at laget nå skal levere i en publikumsfest, og vise at Start nå skal vise at de gamle gutta skal legge skoene tilbake på hylla etter i kveld. Og Jesper ser muligheter for Startlaget i kveldens kamp.

– Det finnes artister i Startlaget per nå, men det har vært litt marginer mot. I kveld bør det være mulig å slå seg løs, når man spiller mot stopperparet Claus Eftevaag og Bård Borgersen. Det er lov å si at det ikke er det raskeste stopperparet i verden. Det kommer til å bli rom utover i kampen.

– Det blir kanskje litt strekk i laget også?

– Strekk i laget, i låret, massevis av strekk tror jeg. Claus går allerede og har noen kjenninger i lysken, men han biter tenna sammen og starter kampen i kveld. Det er mange dueller jeg gleder meg til i kveld.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer