Annonse

Dansk forsvarsspiller til Start


Den danske forsvarsspilleren Michael Christensen er klar for Start. Det skriver klubben på sine nettsider.

Christensen er 32 år og kommer fra danske Vestsjælland, der han har vært de to siste sesongene. Før det spilte han for SønderjyskeE og Odense. Den høyreiste dansken spiller midtstopper eller høyre back.

– Jeg gleder meg stort til å komme til Start. Det jeg har hørt om klubben er veldig positivt. Start er en stor klubb med flott stadion. Den norske mentaliteten tiltaler meg. Nå gleder jeg meg bare til å komme til Norge, sier Christensen til ikstart.no.

Spilleren slutter seg til Starttroppen allerede på skjærtorsdag.

– Vi har hatt fokus på denne spilleren ved tidligere anledninger. Denne gangen løste det seg slik at han blir Start-spiller. For oss har det vært viktig å signere en forsvarsspiller – spesielt med tanke på stopperplassen. Vi er derfor svært tilfreds med at dette nå har ordnet seg, sier Startdirektør Even Øgrey Brandsdal til egen nettside.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer