Annonse

– Daniel Aase starter mot Viking


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder

Det forteller Start-trener Mons Ivar Mjelde til Radio Sør. Kristiansanderen vurderes som kantspiller eller hengende spiss. 

Daniel Aase. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Daniel Aase. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Daniel er en anvendelig spiller som kan brukes på begge kanter og bak spissen. Jeg kan gå veldig langt i å si at Daniel Aase vil starte mot Viking, forteller Mjelde.

Aase har rukket å trene noen økter med Start i år, og ble drillet på høyrekant og som hengende spiss bak Matthias Vilhjálmsson. Hoff sliter med en vond akilles og starter ikke kampen på høyrekant. Aase selv håper å kunne bidra mest mulig raskest mulig.

– Vi får laget klokka 15 fredag og jeg har ikke hørt noe om at jeg skal starte, men det er gøy om det stemmer, sier Aase til klubbens nettsider.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer