Annonse

– Vi har ikke mottat bud på Ajer


Kristoffer Ajer | Foto: Lars Gunnar Bergstad

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, avkrefter at Molde og Start er i samtaler om en overgang for 16 år gamle Kristoffer Ajer. 

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

Det var CMore Fotball som først meldte overgangsryktene på Twitter. Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, avkrefter dette i en sms til KRS247.no.

– Molde har ikke kommet med bud. Dette er bare rykter, sier Brandsdal til KRS247.no.

– Disse ryktene får CMore ta på egen kappe, forteller direktøren til Radio Sør.

Ajer er omtalt som en av nøkkelspillerne i årets Startlag. Allerede i fjor sa trener Mons Ivar Mjelde at han aktet å bygge laget rundt Kristoffer Ajer, som kom fra Lillestrøm Sportsklubb i sin tid.

Moldespillere i Start

Denne uken er to Moldespillere, Andreas Hollingen og Ole Martin Rindarøy, på treningsfeltet i Start. Startdirektøren vil ikke si noe om økonomien i en potensiell overgang for disse to spillerne.

– Dette er ting jeg ikke vil kommentere akkurat nå. Spillerne er hos oss nå for å bli kjent med klubben, og de får gode skussmål av trenerapparatet, sier Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar