KRS247.no

Henter værvarsel...

– Vi har ikke mottat bud på Ajer

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, avkrefter at Molde og Start er i samtaler om en overgang for 16 år gamle Kristoffer Ajer. 

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. Foto: ikstart.no

Det var CMore Fotball som først meldte overgangsryktene på Twitter. Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, avkrefter dette i en sms til KRS247.no.

– Molde har ikke kommet med bud. Dette er bare rykter, sier Brandsdal til KRS247.no.

– Disse ryktene får CMore ta på egen kappe, forteller direktøren til Radio Sør.

Ajer er omtalt som en av nøkkelspillerne i årets Startlag. Allerede i fjor sa trener Mons Ivar Mjelde at han aktet å bygge laget rundt Kristoffer Ajer, som kom fra Lillestrøm Sportsklubb i sin tid.

Moldespillere i Start

Denne uken er to Moldespillere, Andreas Hollingen og Ole Martin Rindarøy, på treningsfeltet i Start. Startdirektøren vil ikke si noe om økonomien i en potensiell overgang for disse to spillerne.

– Dette er ting jeg ikke vil kommentere akkurat nå. Spillerne er hos oss nå for å bli kjent med klubben, og de får gode skussmål av trenerapparatet, sier Brandsdal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/196131945″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]