Annonse

– Claus Eftevaag er en fin mann, men…


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

På spørsmål om Eftevaags utspill om Erik «Myggen» Myklands potensielle Starttrener-karriere, er Mykland selv kjapp med å avfeie den muligheten.

– Claus er en bra mann, men det har jeg ikke lyst til å prate om, ler Mykland.

Han mener Mons Ivar Mjelde gjør en veldig god jobb som Starttrener, og mener at hans egen trenererfaring fra 5. divisjon er for smal og kort til at han er en reell trenerkandidat for en klubb som Start.

– Jeg tror jeg skal gjøre Start en tjeneste og holde meg unna den jobben der!

Dugnadsfest

Mykland skal spille på dugnadsfesten sammen med en rekke andre tidligere Starthelter, og han vil ikke ta for mye fokus vekk fra sine midlertidige (noen sågar tidligere) lagkompiser.

– Vi er et helt lag der ute med mange spillere som har gjort en kjempejobb i Start. Vi skal nok få sett at det nåværende Startlaget kan få kjørt seg litt, humrer Mykland videre.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer