KRS247.no

Henter værvarsel...

– Burde punktert kampen

Start-trener Steinar Pedersen er brukbart fornøyd med gjennomføring av kampen som endte med nok en uavgjort. Det er klare mangler som han tror må rettes opp før den første seieren kommer.

– Vi får ledelsen i kampen og vi burde kunne klare å ro den i land. Vi bør være mer besluttsomme, råe og utnytte de kontringsmulighetene vi får. Straffet de bedre på overgangsmulighetene, sier Pedersen til KRS247.

Han synes det var en åpen og jevn kamp før pause preget av mange dødballer, innkast og situasjoner som kommer i boksen, men som de klarte å rense bra unna.

– Det var en god fotballkamp i 1. omgang og Håkon [Opdal] gjør et par gode redninger. Og når vi da tar ledelsen og får kampen dit vi ønsker, så er det surt selvfølgelig at ballen detter ned i beina på Skagestad slik at den går i mål. Det er en kamp begge lag ville ha vunnet, men så sitter vi igjen der med ett hver, forklarer treneren som også gir en ung lyngdøl skryt.

– Mathias gjør en kjempegod kamp og han er tøff i duellspillet sitt, bra med ballen og gjør kloke valg, sier Pedersen som byttet ut Jens Kristian Skogmo kort tid etter pause.

– Han har hatt en litt trøblete sesongstart fordi han var skadet i hele forsesongen og ble kastet inn mot serieåpningen. Han har vært litt syk, men han blir bedre og vi vet hvilke kvaliteter han har. Men nå har Alex De John spilt gode kamper på høyreback, noe han også gjorde i dag, sier Starts trener som mener marginene sørget for at det ikke ble tre poeng i dag.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/264403819″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]