Annonse

– Burde punktert kampen


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen er brukbart fornøyd med gjennomføring av kampen som endte med nok en uavgjort. Det er klare mangler som han tror må rettes opp før den første seieren kommer.

– Vi får ledelsen i kampen og vi burde kunne klare å ro den i land. Vi bør være mer besluttsomme, råe og utnytte de kontringsmulighetene vi får. Straffet de bedre på overgangsmulighetene, sier Pedersen til KRS247.

Han synes det var en åpen og jevn kamp før pause preget av mange dødballer, innkast og situasjoner som kommer i boksen, men som de klarte å rense bra unna.

– Det var en god fotballkamp i 1. omgang og Håkon [Opdal] gjør et par gode redninger. Og når vi da tar ledelsen og får kampen dit vi ønsker, så er det surt selvfølgelig at ballen detter ned i beina på Skagestad slik at den går i mål. Det er en kamp begge lag ville ha vunnet, men så sitter vi igjen der med ett hver, forklarer treneren som også gir en ung lyngdøl skryt.

– Mathias gjør en kjempegod kamp og han er tøff i duellspillet sitt, bra med ballen og gjør kloke valg, sier Pedersen som byttet ut Jens Kristian Skogmo kort tid etter pause.

– Han har hatt en litt trøblete sesongstart fordi han var skadet i hele forsesongen og ble kastet inn mot serieåpningen. Han har vært litt syk, men han blir bedre og vi vet hvilke kvaliteter han har. Men nå har Alex De John spilt gode kamper på høyreback, noe han også gjorde i dag, sier Starts trener som mener marginene sørget for at det ikke ble tre poeng i dag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer