KRS247.no

Henter værvarsel...

Bringaker til Start

I treningskampen på palmelørdag fikk Mathias Bringaker spille noen minutter på Sparebanken Sør Arena for Viking mot Start. Nå vil han etter vært løpe ut på Sparebanken Sør Arena i en gul og svart drakt med nummer 20.

Overgangssummen skal ligge mellom 1 og 1,5 millioner kroner og var på en utgående kontrakt med de mørkeblå fra Stavanger.

– Med tanke på at han bare hadde kontrakt ut året, var det nok relativt enkelt for Viking å selge når de fikk dette tilbudet. Han er fortsatt en ung spiller som kan utvikle seg, og det må han også gjøre om han skal bli en skikkelig god spiller i Eliteserien, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen som mener Viking har gjort en god avtale.

– Mathias er en sulten, norsk spiller, som vil tilføre spennende ferdigheter til angrepet vårt. Han er hurtig, gjennombruddshissig og veldig bevegelig. Vi tror han har potensial til å bli en god målscorer i Eliteserien. Selv om han nettopp har fylt 21 år, så har han allerede spilt rundt 50 kamper i Eliteserien, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens nettside.

– Det føles bra å komme til Start. Det er en klubb på vei oppover, med store ambisjoner. Jeg er veldig glad for å komme til klubben, sier Bringaker som mener han har hatt fem fanastiske år i Viking, men følte det var et riktig tidspunkt å ta det neste steget. Mathias Bringaker trives på Sørlandet og skal bruke påsken til å få ned flyttelasset fra Stavanger. Han blir derfor ikke spilleklar til kampen mot Sandefjord 2. påskedag.