Annonse

Bringaker til Start


Mathias Bringaker og Tor-Kristian Karlsen - Foto: ikstart.no

I treningskampen på palmelørdag fikk Mathias Bringaker spille noen minutter på Sparebanken Sør Arena for Viking mot Start. Nå vil han etter vært løpe ut på Sparebanken Sør Arena i en gul og svart drakt med nummer 20.

Overgangssummen skal ligge mellom 1 og 1,5 millioner kroner og var på en utgående kontrakt med de mørkeblå fra Stavanger.

– Med tanke på at han bare hadde kontrakt ut året, var det nok relativt enkelt for Viking å selge når de fikk dette tilbudet. Han er fortsatt en ung spiller som kan utvikle seg, og det må han også gjøre om han skal bli en skikkelig god spiller i Eliteserien, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen som mener Viking har gjort en god avtale.

– Mathias er en sulten, norsk spiller, som vil tilføre spennende ferdigheter til angrepet vårt. Han er hurtig, gjennombruddshissig og veldig bevegelig. Vi tror han har potensial til å bli en god målscorer i Eliteserien. Selv om han nettopp har fylt 21 år, så har han allerede spilt rundt 50 kamper i Eliteserien, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start til klubbens nettside.

– Det føles bra å komme til Start. Det er en klubb på vei oppover, med store ambisjoner. Jeg er veldig glad for å komme til klubben, sier Bringaker som mener han har hatt fem fanastiske år i Viking, men følte det var et riktig tidspunkt å ta det neste steget. Mathias Bringaker trives på Sørlandet og skal bruke påsken til å få ned flyttelasset fra Stavanger. Han blir derfor ikke spilleklar til kampen mot Sandefjord 2. påskedag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer