Annonse

Breimyr til Sandnes Ulf


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Henrik Breimyr reiser hjem igjen til Rogaland og blir trolig spilleklar for OBOS-ligaklubben Sandnes Ulf allerede før deres hjemmekamp mot Sandefjord på mandag.

Han går gratis fra Start, en klubb han kom til i august i fjor fra Bryne. Breimyr spilte samtlige kamper i Tippeligaen i høstsesongen, men etter at Steinar Pedersen overtok som trener, har han bare fått spille 32 minutter i cupkampen mot Donn i vår.

– Jeg har prestert bra på trening og i treningskampene, men ikke fått sjansen. Det har gått ut over motivasjonen. Det er synd at det ble som det ble, sier spilleren til Fædrelandsvennen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer