KRS247.no

Henter værvarsel...

– Brann er i dytten

Start-trener Steinar Pedersen legger ikke skjul på at de møtte et lag i flytsonen som klarte å ro i land en seier da det gjaldt som mest. Han er litt mer klar enn Børufsen på hva som skjer etter at Start gikk opp i ledelsen.

– Jeg ser at Kasper Skaanes kommer inn og løper i korridoren vår på høyre side. Jeg synes vi vrir det av greit før de får drømmetreff på gode skudd. Jeg fikk bare sett målene den ene gangen og det er sikkert mye å pirke på. Og hvis vi ikke har godt nok press på ballfører, er det selvfølgelig noe vi må jobbe videre med, sier Pedersen til KRS247.

– Det er surt å slippe inn sånne mål. Vi fortjente mer i dag og har gjennomført en bra match. Vi har nok sjanser til å score flere mål og jeg synes vi har god kontroll på kampen.

Hva synes du var gledelig i dag?
– Jeg må si at den sentrale midtbaneduoen fungerer bra, samme ned Lars-Jørgen Salvesen og de bak. Vi slipper de ikke til mye sjanser og skamper mange sjanser. Vi skaper mye mer nå enn vi gjorde innledningsvis i sesongen. Og med litt mer råskap og marginer ville vi fått med oss alle tre poengene, oppsummerer Steinar Pedersen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/290704898″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]