Annonse

Slutter i Start


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Administrerende direktør i IK Start, Even Øgrey Brandsdal sa tidligere denne uken opp sin stilling i klubben. Han ønsker ikke å utdype hvorfor han blir den fjerde direktøren som forlater kontorene på Sør Arena på ti år.

– Jeg har sagt opp min stilling i Start og gitt styret en grundig redegjørelse for hvorfor, sier Brandsdal til klubbens nettside.

Han har seks måneders oppsigelsestid og lover å stå på helt til en ny direktør er på plass.

– Vi har mange arbeidsoppgaver og jeg kan forsikre at jeg skal jobbe hardt for Start ut oppsigelsestiden – eller frem til klubben har en ny leder på plass. Det viktigste nå er at hele Sørlandet fortsetter å mobilisere. De som jobber i klubben fortjener de beste rammevilkårene for å lykkes med målet om direkte opprykk, sier den avtroppende direktøren.

Spillerne ble informert etter å ha gruset nabo Sandnes Ulf 5-1 i en treningskamp i Starthallen i kveld. Tidligere på dagen hadde de andre ansatte blitt informert om beslutningen og styreleder Geir Tønnesland møtte også Brandsdal.

– Som styreleder synes jeg det er veldig synd at Even nå velger å si opp. Han har siden han startet i 2013 gjort veldig god jobb, og ledet klubben i en meget krevende økonomisk tid. Når Start nå har levert overskudd to år på rad, er grunnlaget for å bygge en fremtidig topp eliteserieklubb absolutt tilstede. Even vil heldigvis fortsette sitt arbeid i oppsigelsestiden, og styret starter nå arbeidet med å finne hans erstatter, sier styrelederen som ikke ønsker å kommentere grunnen til Brandsdals oppsigelse av hensyn til klubbens medlemmer og det kommende årsmøtet i klubben på mandag.

Even Øgrey Brandsdal kom til IK Start i 2013 og overtok som administrerende direktør for Magne Kristiansen i 2014.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer