Annonse

– Bråket i TIL er en liten gavepakke til Start


Foto: Glenn Th. Faannessen

Det tror TV2s fotballekspert, Ole Martin Årst. Han ser at situasjonen i klubben bare forverres når tre styremedlemmer nå trekker seg fra sine verv. Styret sitter nå uten sportslig kompetanse og dette er en gavepakke til de andre lagene i bunnen av tabellen, tror eksperten.

– Det er to tidligere spillere som er blant de som har trukket seg, pluss en til. Styret besluttet på syltynt grunnlag å fjerne Steinar Nilsen, og det har vært ulevelig for deler av styret. Noen sier jo nå at de tre som trekker seg har moral og står rakrygget opp for verdiene i klubben som er stolthet, lagånd og hederlig spill, sier Årst til KRS247.

Årst mener sparkingen var slett styrearbeid, når ikke Steinar Nilsen selv ikke fikk svare for seg og sportsjefen ikke var involvert. Nå blir spillergruppa mer splittet, og det kan være en gavepakke for Start.

– Det er en vaklevoren klubb som jeg tror både Start og Mjøndalen kan utnytte, selv om jeg tror det er enten Start eller Tromsø som havner på kvallik.

Hør hele intervjuet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer