Annonse

– Bra kamp for oss


Foto: Alf Otto Fagermo

Start gikk oppskriftsmessig videre til 2. runde i cupen etter å ha slått Vigør 8-1 på Brun Arena i den 1. runden. For Start-trener Mark Dempsey var det nok av lyspunkter å ta med seg.

– Det viktigste for oss var at vi scoret noen mål og kom fra det uten skader. Det var også en ideel kamp for Aron å score, og han kunne faktisk ha scoret tidligere også. Han hadde noen flotte avslutninger på mål, forteller Dempsey til KRS247.

– Hva synes du om motstanderen?
– De har jobbet hardt og det er alltid vanskelig for dem, men de hadde et par gode spillere og hadde mye publikum, så det ga dem jo noe, sier han.

Men for sjuende gang på to kamper måtte Benjamin Boujar hente en ball utav nettet. Helt mot slutten av kampen, fikk Anel Valjevcic hos Vigør drømmetreff etter å ha dratt seg fri. Scoringen var det ingenting å si på, og Boujar var sjanseløs på skuddet fra jubileumslaget.

– Det var selvfølgelig dårlig av oss å slippe inn et mål, men det var greit for dem å få et mål. Han er en fantastisk angriper og kommer til å leve med den scoringen resten av livet sitt, sier Dempsey.

Hvem Start møter i 2. runde er ikke helt klart enda, men med tanke på at Jerv slo Vindbjart 2-1 på Moseidmoen og Arendal vant 2-0 mot Flekkerøy på Norac Stadion, blir det enten Jerv eller Start som ikke møter Arendal i den neste runden.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer