Annonse

– Utrolig deilig


Foto: Glenn Faannessen

Espen Børufsen er oppe i seks mål nå denne sesongen i OBOS-ligaen etter å ha blitt matchvinner mot Kongsvinger. Han synes det var viktig å starte høstsesongen med tre poeng.

– Vi har et mål om å rykke opp og da trenger vi disse seirene her. Vi pratet om det i pausen at vi gjør en dårlig 1. omgang og får ikke til det spillet vi vil, og jeg synes vi ble løpende mye i mellom. Jeg synes vi klarer å sette det høye presset på de og får presset på de feil og da klarer vi å gjøre mål, sier Børufsen til KRS247.

Han synes pausepraten i garderoben fungerte fint og trivdes godt i en rolle han har ønsket å spille i lenge.

– Jeg liker godt 1-4-5-1 og 1-4-3-3, noe som vi spilte i da jeg begynte i Start og det er en posisjon jeg har spilt i mye. Men det er selvsagt litt forskjell i rollene og vi har fått øvd litt på det. Nå synes jeg det har begynt å fungere bedre, sier matchvinneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer