Annonse

– En tøff kamp


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Espen Børufsen ble valgt som kaptein i både Simon Larsen og Isaac Twums skadefravær og synes det var perioder de spilte ok fotball mot Strømsgodset, og mener de var vanskelige å spille mot.

– Vi sliter store deler med det defensive fordi vi blir presset langt bak i banen. Etter hvert får vi kommer oss fremover og hadde muligheter til å score, sier Børufsen til KRS247.

Han tegnet seg nok en gang på scoringslisten og denne gangen på en litt spesiell måte.

– Det var et presist innlegg mot noen, jeg skal ikke skryte på meg noe annet. Jeg lurer også på om den går via noen, den fikk en litt spesiell dupp der. Jeg håper den ikke gikk via noen, sier Starts målscorer mot Strømsgodset.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer