Annonse

– Bortekampen var bedre spillmessig


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen legger ikke skjul på at de var bedre mot Bodø/Glimt i det motsatte oppgjøret i vår, men gleder seg over at de får med seg ett poeng mot opprykkskandidaten.

– Jeg tenker at det er et veldig bra poeng fordi kampen ble som den ble. Vi møter et godt lag som er farlige på det de er farlige på, men vi er for lite fremoverrettet i spillet vårt og for upresise i avgjørende situasjoner der vi skal kunne sette opp kantspillerne i gode innleggsposisjoner. Jeg tror med topp presisjon i dag hadde vi skapt mye mer, og det skuffer meg litt, sier Pedersen til KRS247.

– Handler dette om å få til et samspill mellom de nye spillerne?

– Det går på nye spillere inn og det skal jobbes med relasjoner. Du ser at Damion gjør en solid kamp og har en god rekkevidde i det å være stopper. Men offensivt er det masse å jobbe med. Conor plukker opp mye baller, men så er det presisjonen i det offensive det skorter litt på i dag, forteller treneren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer