KRS247.no

Henter værvarsel...

Borgersen håper laget fremstår annerledes

Start-trener Bård Borgersen håper premissene før dagens oppgjør gjør noe med spillerne. De skal våge mer mot Mjøndalen enn hva de gjorde mot Sandefjord sist, selv med alt som står på spill.

– Jeg håper vi får til en stor generell forandring og tør å holde på kula, sier Borgersen til krs247.no, og legger til:

– Vi brukte kanskje litt over en dag på å komme oss over skuffelsen sist, men nå ser det ut som at vi virkelig er på hugget igjen. På trening har det sett bra ut.

Kristoffer Ajer er en av spillerne som bør levere dersom kampen skal bikke i Starts favør. 17-åringen er enig med sin treners uttalelser.

– Vi må tørre å ta ned ballen og spille mot Mjøndalen. Jeg er ikke nervøs, men naturligvis spent, sier Ajer, som håper og tror at fansen gjør sin jobb på tribunen.

– Vi trenger engasjerte sørlendinger på kamp, og rammene rundt denne kampen er veldig bra, sier han.

Robert Sandnes (skade) og Rolf Daniel Viktstøl (karantene) er de eneste spillerne som ikke er klare mot Mjøndalen.

– Jeg hadde et lite øye til Mjøndalen da jeg tok ut laget. Først og fremst måtte jeg tenke tenke på hvem som er naturlig å velge, med tanke på at Mjøndalen er sterke på dødballer, sier Bård Borgersen.

Alex DeJohn tar Vikstøls plass i forsvarsrekka, åpenbart på grunn av sin fysikk.

Det gir følgende elleve fra start (4-4-1-1):

Håkon Opdal – Gudmundur Kristjansson, Michael Christensen, Jørgen Hammer, Alex De John – Espen Hoff, Kristoffer Ajer, Henrik Breimyr, Espen Børufsen – Mathias Rasmussen – Mads Stokkelien.

Han mener å ha grei oversikt over hva Mjøndalen vil satse på og hvordan de kommer til å fremstå.

– Det er et lag med mye ærlighet, entusiasme og hardt arbeid. På dødballer må vi være forberedt og klare på rollefordelingen innad i laget.

– Vi legger ikke skjul på at det blir krig. Likevel vil vi framstå med en offensiv kraft, noe jeg tror vi vil klare å få fram på hjemmebane, sier han.

Før kampen har det vært mye fokus på engasjement, mobilisering og innstilling for å skape en god ramme.

Blant annet har spillerne vært ute og møtt folket ved å dele ut både billetter og brød.

– Min oppfatning er at det har gitt mer energi enn hva det har kostet. Man vet aldri helt med disse tingene, men det virker som om folk bryr seg og er positive. Det har vært positivt for både spillerne og klubben, sier Bård Borgersen.

Kampstart er klokken 19. Den kan du følge i sin helhet på Radio Sør.