KRS247.no

Henter værvarsel...

– Borgersen er nok ikke rett mann

Reportasjeleder i Kristiansand Avis, Ole Gerhard Sørensen, mener Bård Borgersen ikke er Starts beste valg av ny hovedtrener for neste sesong. Hovedankepunktet er entusiasme.

Ole Gerhard Sørensen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ole Gerhard Sørensen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Han klarte forsåvidt å redde klubben fra nedrykk, men to poeng på åtte kamper gir ikke så mye entusiasme. Hvis han skulle fått fornyet tillit, ser jeg ikke helt hvordan det skal skape ny giv og optimisme blant publikum og sponsorer slik en ny trener kan gi, sier Sørensen til KRS247.

Sørensen håper at klubben har planlagt 2016 en god stund allerede, og mener det er viktig for Start å hente inn nøkkelpersonell på sportslig side. Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen, tror Start kommer til å ansette sportslig leder før ny trener blir klar.

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen. | Foto: Helge Martin Markussen

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen. | Foto: Helge Martin Markussen

– Da er ikke Jesper Mathisen et dumt tips. Jeg selv er nok litt skeptisk til å slippe Jesper til når han er såpass uprøvd, men han er nok typen til å ta en sånn rolle også, sier Jørgensen.

Jørgensen og Sørensen ser helst at klubben får lurt en Søgnemann ned til Sørlandet igjen.

– Inge André Olsen er vel den som har stått mest frem i den rollen de siste årene. Han er tøff nok, smart nok og kanskje sleip nok på en positiv måte til å løse den rollen bra, sier Sørensen.

Hør hva Sørensen og Jørgensen mener om trenerspørsmålet i lydklippet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/234803620″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]