Annonse

– Bor mye godt i dette laget


Foto: Glenn Faannessen

Start – Vålerenga 1-6 (1-2): Vålerenga fikk en enkel jobb å pådra Start sitt verste hjemmetap siden 2013 da de vant 6-1 og fikk stoppet sin tapsrekke.

– Det var viktig nå å få oss tilbake på rett spor. Vi hadde to dårlige opplevelser før denne kampen og jeg synes gutta kommer tilbake her, sier Vålerenga-trener Ronny Deila til KRS247.

Han tror, til tross for at de valset over Start, at de gule og svarte kan slå hardt tilbake.

– De har en ambisiøs spillestil som ligger godt i mitt hjerte, men det tar tid å gjøre alle trygge i de rollene. Jeg syntes de spilte bra før pause og i pausen var jeg ikke sikker på noe som helst, sier Deila som synes de var litt rotete mot slutten av 1. omgang. Men han gleder seg over at laget hans har tatt ni poeng på de fem første kampene.

– Vi har satt oss i en fin posisjon, sier treneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer