Annonse

Bommet først, ble matchvinner etterpå


Foto: Glenn Fannessen

Mathias Bringaker ble byttet inn mot slutten av kampen mot Lillestrøm og fikk et skikkelig sleivspark i sin første duell med Lillestrøms keeper Marko Maric, men gjorde det godt igjen bare sekunder senere på det påfølgende innlegget. Da ble han matchvinner foran et folksomt Sparebanken Sør Arena.

– Jeg tenkte nok litt mer på hva jeg skulle gjøre i den situasjonen enn at jeg gjorde det naturlig, så da ble det et dårlig treff. Men den skal sitte ni av ti ganger egentlig, sier Bringaker til KRS247. Og han var nok Kristiansands blideste mann like etter han hadde satt inn 3-0.

– Det er utrolig viktig for meg selv å få de scoringene, spesielt når det er så tøff konkurranse. Og når Start har hentet inn en spiss som er utrolig dyr i forhold til norsk målestokk så er det tøft i min posisjon. Det er kjekt å få den scoringen når jeg kommer innpå, sier han.

Men den tidligere Viking-spilleren synes Elliot Käcks erstatter skal få scoringen hans.

– Niklas skal ha all æren for den scoringen. Den skal iallfall sitte i ti av ti ganger.

– Hvor mye betydde denne seieren?
– Den betyr utrolig mye, og vi klatrer en plass opp. Det er veldig vitkig. Vi trenger å få tolv poeng til, så satser vi på at vi holder oss, sier Bringaker.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer