KRS247.no

Henter værvarsel...

Bomben smalt i Vennesla – igjen

Moseidmoen viste seg å være en vanskelig arena igjen for et lokalt lag. Denne gangen var det Jerv som fikk et ublidt møte med Steinar Skeie og hans krydderfotball. Vindbjart er dermed videre til 3. runde, mens nedturen fortsetter for Arne Sandstø.

Men det var laget fra øst som fikk den beste starten og hadde flere sjanser, men de grå hadde en god keeper i Benjamin Boujar som stoppet flere skuddforsøk fra både Alexander Lind og Joachim Edvardsen.

Så etter 19 minutter fikk venndølene sin første sjanse. Victor Vindfjell slo inn et flott skudd fra kanten, men Jerv-keeper Øyvind Knutsen stod i veien. Snaue ti minutter senere kunne hele Moseidmoen juble for kampens første scoring. Den stod selvfølgelig Øyvind Gausdal for, som var helt sist på et godt slått frispark.

Det virket nesten som det målet fikk Arne Sandstøs menn til å miste piffen, for det var Vindbjart som hadde de fleste sjansene og fikk sågar slått inn 2-0 allerede ti minutter etter hvilen.

Utover i omgangen kom laget fra Grimstad mer med, men det nærmeste de kom et trøstemål, var et frispark like før slutt, som endte i bare hjørnespark. Og på overtid hadde Christian Follerås stor sjanse til å punktere kampen med et nytt frispark som også endte med hjørnespark.

– Jeg synes vi leverer en svak første omgang. Der vi er altfor ukomfortable med ballen og fremover i banen, sier Jerv-trener Arne Sandstø til Agderposten.

Hos Vindbjart er selvfølgelig stemningen motsatt. Hvem venndølene møter i 3. runde er usikkert, men Start klarte å komme seg videre etter å ha slått Fram Larvik 3-0.

Cup æ gøy! Videre til tredje runde 🙂

Et bilde publisert av Preben Skeie (@prebenskeie)