KRS247.no

Henter værvarsel...

Bohinen: – Savner engasjement fra byen

Lørdag ettermiddag gjester IK Start, Komplett Arena i Sandefjord. Et oppgjør mellom nesten fortapte Sandefjord Fotball, og et IK Start lag som jakter sin første seier i høstsesongen. Sandefjord-trener Lars Bohinen skulle ønske det var mer entusiasme rundt klubben i byen.

– Sandefjord er en by som har litt å gå på når det gjelder engasjement rundt fotballklubben. Så jeg skulle ønske meg litt mer engasjement på alle mulige måter. De fleste har nok regnet med at vi har rykket ned. Det er kanskje ikke den største inspirasjonen for å gå på kamp, sier Sandefjord-trener Lars Bohinen til KRS247.

– Hvem føler du har presset på seg i denne kampen?

– I utgangspunktet har Start presset på seg i forhold til at det er en stor og viktig klubb som historisk sett hører til i Tippeligaen. Vi har jo vårt første år i tippeligaen på en god stund og har ikke de samme resursene. Så forventingene og kravene sånn sett ligger nok i større grad i hos IK Start, sier Bohinen.

– Er dette den viktigste kampen denne sesongen for Sandefjord Fotballklubb?

– Nei, de har vi spilt mange av i sesongen. Men det er vel trygt å si at løpet er kjørt for oss, dersom vi ikke klarer å ta tre poeng i morgen. Selv om det fremdeles skulle være en teoretisk mulighet å holde seg, avslutter Bohinen.