Annonse

– Blytungt


Foto: Glenn Faannessen

Det er mange negative følelser i sving hos administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal etter å ha sett Start tape 5-0 mot Stabæk, men det blir ikke snakk om noen spillerkjøp i sommerpausen.

– Steinar Pedersen har fått beskjed om at den troppen vi har er den vi skal gå inn mot høsten med også. Hans jobb blir å utvikle den som best han kan, sier Brandsdal til KRS247.

Til tross for at Start ligger sist på tabellen med fem poeng opp til sikker plass, har ikke administrasjonen begynt å ruste Start mot et eventuelt nedrykk.

– Vi må alltid tenke alternativer, men vi jobber for at Start skal være i Tippeligaen i 2017 også. Men vi ser jo på tabellen at det holder ikke når vi presterer som vi gjør nå, sier Even Øgrey Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer