Annonse

Blir i Start ut 2018


Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Den ene av Starts leiesoldater fra Molde, blir nå Start-spiller på heltid. Andreas Hollingen har signert en kontrakt med de gule og svarte ut 2018-sesongen.

– Jeg ble veldig glad i klubben og byen i fjor og trivdes veldig godt. Nå vet jeg hva jeg går til og ser frem til forballfremtiden, sier Hollingen til klubbens nettside.

Midtbanespilleren fikk 19 seriekamper i 2015 og scoret ett mål, samtidig var han en viktig bidragsyter blant ett av målene som kom i kvalikkampene mot Jerv.

– Andreas [Hollingen] har spennende ferdigheter som sentral midtbanespiller. Han er i en bra alder og har gode forutsetninger for å bli bedre. Jeg har fulgt han med stor interesse og ønsker å være med å videreutvikle han, sier Starts trener Steinar Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer