Annonse

«Matti» forsvinner ikke fra Start nå


Matthias Vilhjalmsson fra Starttiden. | Foto: Arkiv

Gode nyheter for alle som er glade i Start! Matthias Vilhjálmsson har sagt nei til en overgang til russiske Ufa på grunn av familiære årsaker.

Det betyr at Starts toppscorer, Kristoffer Ajer får fortsette sin gode utvikling og samarbeid sammen med islendingen på topp for de gule og svarte.

Til Fædrelandsvennen sier Vilhjálmsson at livet handler ikke bare om penger og vil ikke utdype hvor mange millioner han har takket nei til ved å ikke reise på et russisk eventyr.

– Jeg vil spille fotball på høyest mulig nivå, der det også passer for familien og jeg har lyst til å spille for en klubb som slåss om titler og spiller i Europa, fordi da vil jeg ha en realistisk mulighet til å spille for Island i EM neste år, sier han til avisen og utelukker dermed ikke at han kan forsvinne bort fra Start dersom det riktige tilbudet skulle melde seg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer