KRS247.no

Henter værvarsel...

Blir godt å få spilt en kamp

Start-kaptein Rolf Daniel Vikstøl er innstilt på at de skal få avslutte et heller labert år på en god måte med en positiv opplevelse mot Lillestrøm i årets siste treningskamp.

– Det er jo det som er gøy å få spilt en kamp. Vi har jo trent hardt i det siste og få kamp blir bare greit. Det blir vel ikke 90 minutter på alle, men litt sånn fordelt spilletid, sier Vikstøl til KRS247.

Han sier at stemningen i laget er fin til tross for at sesongen endte med nedrykk og at de må trene hardt selv på den kaldeste årstiden.

– Jeg tror folk ser frem til å kunne slappe av i jula med familie og venner, så det blir greit. Så møtes vi igjen på nyåret med masse ny energi og positivitet, sier kapteinen som tror kampen mot Lillestrøm blir litt spesiell.

– Det blir nok en kamp der de har mange prøvespillere, noe vi også har. Så det blir nok en kamp der vi får prøvd forskjellige ting. Men selvfølgelig når du er med og konkurrerer så vil du jo vinne. Vi går alltid ut på banen for å få med oss et bra resultat, så det må være et mål at vi gjør en god prestasjon og får med oss et bra resultat derfra, sier Rolf Daniel Vikstøl.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/296964709″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]