Annonse

– Blir et spesielt møte


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

For Ole Martin Rindarøy blir det litt ekstra spesielt å reise til Aker Stadion. Han er en av Starts to leiesoldater fra nettopp Molde.

– Det blir et spesielt møte det, men det blir også veldig gøy, sier Rindarøy til KRS247. Han er klar på at de er innstilt på å gi de regjerende seriemestrene god kamp.

Rindarøy tror det blir tøft å møte gamle lagkamerater, men han håper på at de kan klare å få med seg ett poeng tilbake til Kristiansand.

– Vi er sikre på at de kommer til å ha ballen mye, men vi er klare på å jobbe hardt og presse dem høyt på banen, sånn at vi kan skaffe oss noen gode sjanser, sier Rindarøy, som i likhet med Emil Dahle og Andreas Hollingen kan vente seg applaus fra hjemmefansen når lagoppstillingene leses opp på Aker Stadion.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer