KRS247.no

Henter værvarsel...

– Blir en fin utfordring

Start-trener Mons Ivar Mjelde tror landslagspausen har gjort laget veldig godt og han ser på bortekampen mot Odd som en glimrende kamp å komme tilbake til.

– Det blir en fin utfordring, Odd er et lag vi har møtt før, sier Mjelde til KRS247 og det har han helt rett i, og statistikken viser at Start egentlig har hatt et greit tak på laget fra Greland de siste sesongene med tre seire på de fem siste oppgjørene på bortebane.

– Vi har god kvalitet på trening om dagen, og det handler om å få det ut i kamp. Vi må være offensivt innstilt, men det blir nok ikke en lett kamp for oss, sier han og kan glede seg over å ha så å si alle spillere tilbake fra skade og sykdom.

Dag-Eilev Fagermos menn beskrives av ostringen som et ballsikkert lag med mange ulike kvaliteter og en stor bredde med en ganske innøvd spillestil.

– De har også mange enkeltspillere som har veldig gode kvaliteter, så du skal lete litt for å finne svakheter hos Odd, sier Mons Ivar Mjelde.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/211075287″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]