KRS247.no

Henter værvarsel...

Ble matchvinner mot Jerv

Starts nysigneringer har virkelig slått til og leiesoldaten fra Brann er nå oppe i fire mål på de tre kampene han har spilt, mens Adnan Hadzic endelig fikk notert seg for sitt første mål helt på tampen av et lokaloppgjør som hadde spenning til nesten siste slutt.

Det ble spådd en krig mellom Jerv og Start av begge lags trenere og ikke minst hos sentrale spillere i Start, og en krig ble det.

Det var også returenes omgang da Steffen Lie Skålevik var våkent fremme og satte inn 1-0 på en retur som ble gitt av Øyvind Knutsen etter drøye ni minutter.

Ti minutter senere skjedde nesten det samme i motsatt ende. Kenneth Tønnesen slo et innlegg 45 grader mot Erixon Danso. Han avsluttet rett på Håkon Opdal som måtte gi en retur. Der var det David Babajide Akintola som var først fremme og utlikningen var et faktum før det hadde blitt spilt 20 minutter.

Resten av omgangen var preget av noen sjanser til begge lag, men det stod på presisjonen for å skape det helt store.

Andre omgang startet omtrent som den første avsluttet, men etter hvert fikk Start store muligheter til å kunne gå i ledelsen igjen.

På et frispark fra nysigneringen Conor O’Brien var det Simon Larsen som fikk treff på hodet, men ballen gikk like til side for mål.

Etter elleve minutter uti andre omgang kom Start frempå med et skikkelig angrep. Gudmundur Kristjansson kom seg fri på rundt åtte meter og hadde alle muligheter til å score selv, men uselvisk sentrer han ballen. Jervs forsvar feilberegner noe, men presser Steffen Lie Skålevik til å skyte ballen i stolpen istedet for i mål.

Skålevik fikk satt inn sitt andre mål for dagen der alle trodde sjansen var over etter et svakt slått hjørnespark. Men Brice Wembangomo skal egentlig bare ta imot ballen av en medspiller, istedet feilberegner han og gir Skålevik en gylden mulighet til å sende leiesoldaten alene med Øyvind Knutsen. Den duellen vinner Start-spilleren og bortelaget hadde snudd!

Den scoringen gjorde slik at Arne Sandstø satte inn Idemo Gomes for å få inn litt mer luftstyrke og muskler der fremme. Det så ut til å hjelpe noe på, men de klarte ikke å få det avgjørende målet.

Istedet kunne Start kontre i sluttsekundene. Espen Børufsen hadde mange han kunne spille til da Start angrep med mange menn. Han valgte å spille til Skogmo som slo et flott innlegg mot Adnan Hadzic. Fra ni meter gikk ballen forbi Knutsen og Start hadde punktert kampen!