KRS247.no

Henter værvarsel...

Ble matchvinner i generalprøven

Start møtte Odd i den siste treningskampen før sesongstarten sparkes i gang neste helg. Det endte med 4-3-seier mot Eliteserielaget som tippes på øvre halvdel. Lasse Sigurdsen stod for det siste målet i kampen.

Det tok 14 minutter før de 1150 fremmøte i Skien måtte se det første målet for de gule og svarte. Lars-Jørgen Salvesen ladet skuddfoten fra 30 meter på et frispark. Sondre Rossbach i Odds mål er tydeligvis ikke helt klar til sesongstarten enda, fordi han klønet ballen i eget mål via stolpen og Start gikk opp i ledelsen 1-0.

Men det skulle bli en målfest og Fredrik Nordkvelle utliknet for hjemmelaget 14 minutter senere med et langskudd som Håkon Opdal sjanseløst måtte se fyre forbi ham.

Og 2-1 til Odd kom bare tre minutter senere på et frispark som Olivier Occéan headet i mål etter at Simon Larsen glapp markeringen av canadieren.

Det er ikke bare Odd som har gode skyttere, Lars-Jørgen Salvesen satte inn 2-2 fem minutter før pause på et nydelig langskudd fra omtrent samme hold som Nordkvelle skjøt sitt fra på motsatt halvdel.

Håkon Opdal fikk vist frem sine ferdigheter som redningsmann da Martin Broberg og Riku Riski satte oddingen på prøver like før pause.

Start gikk i ledelsen bare et par minutter etter hvilen på en glimrende kontring satt i gang av lysluggen Salvesen. Espen Børufsen fikk avsluttet i lengste stolpe og Odd måtte jage utlikning igjen. Den jakten varte ikke lenge fordi Pape Pate Diouf fikk kranglet inn 3-3 fra kort hold bare fire minutter senere.

Utover i omgangen prøvde Odd seg flere ganger, istedet var det Lasse Sigurdsen som kunne sende Start i ledelsen igjen snaue 20 minutter før slutt.

En skikkelig god generalprøve for Start som sesongåpner hjemme mot Fredrikstad på Sparebanken Sør Arena neste søndag, den 2. april kl. 15:00.