Annonse

– Ble bedre enn oss


Foto: Glenn Faannessen

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er klar på at Start var et bedre lag enn de mot slutten av andre omgang etter at de hadde fått redusering til 3-2.

– Jeg er veldig skuffet over at vi roter det til og Start er rett og slett bedre enn oss utover i andre omgang, sier Fagermo til KRS247. Han er også bitter over at de fikk en scoring avlåst for angrep på keeper tidlig i andre omgang og sa i pressesonen at han er relativt fornøyd med dagens dommer, men at kvaliteten på linjedommerne har falt litt.

Vindbjart-spiller Zernichow var med på én trening hos telemarkingene, stikk i strid med Odd-trenerens uttalelse etter cupseieren om at fotballspillere på Sørlandet får Start hente.

– Zernichow var først og fremst veldig god mot oss. Han har ferdigheter og kvaliteter som vi ser etter, sier Fagermo og understreker at de ser primært etter spillere fra Telemark, men er åpne for å se på spillere fra andre steder i landet hvis de har kvalitetene som skal til og Vindbjarts spiller kan fungere som en glimrende indreløper hos de.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer