KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ble bedre enn oss

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er klar på at Start var et bedre lag enn de mot slutten av andre omgang etter at de hadde fått redusering til 3-2.

– Jeg er veldig skuffet over at vi roter det til og Start er rett og slett bedre enn oss utover i andre omgang, sier Fagermo til KRS247. Han er også bitter over at de fikk en scoring avlåst for angrep på keeper tidlig i andre omgang og sa i pressesonen at han er relativt fornøyd med dagens dommer, men at kvaliteten på linjedommerne har falt litt.

Vindbjart-spiller Zernichow var med på én trening hos telemarkingene, stikk i strid med Odd-trenerens uttalelse etter cupseieren om at fotballspillere på Sørlandet får Start hente.

– Zernichow var først og fremst veldig god mot oss. Han har ferdigheter og kvaliteter som vi ser etter, sier Fagermo og understreker at de ser primært etter spillere fra Telemark, men er åpne for å se på spillere fra andre steder i landet hvis de har kvalitetene som skal til og Vindbjarts spiller kan fungere som en glimrende indreløper hos de.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/211102596″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]