Annonse

Bittert med bare ett poeng


Foto: Glenn Faannessen

Start-keeper Håkon Opdal synes det var veldig unødvendig å slippe Lillestrøm til i kampen såpass når man hadde en ledelse og så få et heldig baklengsmål i mot helt mot slutten.

– Jeg ser egentlig ingen grunn til at vi skal gi Lillestrøm så mye initiativ i 2. omgangen som vi gjør. Vi vet at de er et godt lag på hjemmebane og da blir det press, sier Håkon Opdal til KRS247.

Han er fornøyd med den nykomponerte forsvarsfireren og synes de klarte å stå veldig godt imot Lillestrøm før hvilen. Han tror ikke lite spilletid sammen skal være årsaken til at det ikke fungerte så bra etter pause, det var mer hele laget som feilet der.

– Jeg synes det var god innsats og kommunikasjon som det skal være. Det viser at vi har gjort veldig mye bra i vinter at det er lett å komme inn i laget, sier Opdal.

Starts neste kamp er hjemme mot Sandefjord på Sparebanken Sør Arena allerede på søndag. Avspark i den kampen er 18:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer