KRS247.no

Henter værvarsel...

– Bittert

Start-keeper Håkon Opdal storspilte i dag mot Haugesund, men det holdt dessverre ikke helt inn.

– Vi hadde muligheter og skapte overganger. Vi hadde også store muligheter til å kunne skape sjanser, men så tar de mer og mer over kampen. Og det er skuffende at vi ikke klarer å være solide etter en slik start, sier Opdal til Radio 102 etter kampen.

Han er selvfølgelig fornøyd med sin innsats, men det handler selvsagt om mye mer enn bare gode keeperprestasjoner.

– Jeg ble satt på noen skikkelige prøver og klarte å komme meg godt ut av de fleste av de, men det er kollektivet som gjelder. Jeg tror det er mange som føler de er i god form, men det hjelper ikke når vi ikke får det ut i kamp, sier Starts kaptein.

Oddingen vil ikke gå med på at de allerede nå kan planlegge en 2017-sesong en divisjon lavere.

– Jeg vil ikke si at det er kjørt så lenge det er teoretisk mulig. Vi skal virkelig stå på for klubben og for laget, for vi har mye inne. Men vi må kunne klare å holde ut i kamper i 90 minutter. Det klarte vi ikke mot Haugesund, sier Opdal.

Haugesunds trener Mark Dempsey er selvfølgelig storfornøyd med at de per nå ligger på 3. plass etter å ha snudd 0-1 til 2-1 etter å ha fått en dårlig start på kampen.

– Ja, det var en dårlig 1. omgang av oss, men guttene viser kvalitet og bra innsats i 2. omgang og vi skaper mange sjanser. Jeg er imponert over Start den første halvtimen, de spilte på en bra måte. Ønsker de lykke til videre, sier Dempsey til Radio 102 etter kampen.

Han er klar på hva som ikke fungerte bra mot Start.

– Vi fungerte ikke defensivt og glemte å gjøre jobben vår. Det var viktig for oss å komme med konstruktiv kritikk til hverandre i pausen for å få rettet opp spillet vårt. Og det klarte de heldigvis å få til i 2. omgang, sier treneren.