Annonse

Beskriver nysigneringen som viktig


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen legger ikke skjul på at det ikke er en hvemsomhelst som har signert med klubben, og mener at det er en grunn til at Nigel Reo-Coker er i Start og ikke i en større klubb.

– Vi ønsker jo at han skal kunne bruke den erfaringen og kompetansen som han har etter en lang karriere til beste for gruppa. Vi har sett det allerede i trening at han har en veldig tilstedeværelse, er veldig flink til å kommunisere og styre lagkameratene sine. Så vet vi også at det er noen utfordringer i forhold til å få han opp intensitetsmessig, kampmodus og den biten der, fordi han har vært uten spill en stund, forteller Steinar Pedersen til KRS247.

– Det er jo litt av grunnen til at han er her nå og skal bruke dette som et lite restart på det å komme i gang igjen. Du hører han snakker om det å spille fotball og gleden av å spille fotball, og den lidenskapen som han føler for dette og det er utrolig viktig, sier treneren videre.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer