KRS247.no

Henter værvarsel...

Beskriver nysigneringen som viktig

Start-trener Steinar Pedersen legger ikke skjul på at det ikke er en hvemsomhelst som har signert med klubben, og mener at det er en grunn til at Nigel Reo-Coker er i Start og ikke i en større klubb.

– Vi ønsker jo at han skal kunne bruke den erfaringen og kompetansen som han har etter en lang karriere til beste for gruppa. Vi har sett det allerede i trening at han har en veldig tilstedeværelse, er veldig flink til å kommunisere og styre lagkameratene sine. Så vet vi også at det er noen utfordringer i forhold til å få han opp intensitetsmessig, kampmodus og den biten der, fordi han har vært uten spill en stund, forteller Steinar Pedersen til KRS247.

– Det er jo litt av grunnen til at han er her nå og skal bruke dette som et lite restart på det å komme i gang igjen. Du hører han snakker om det å spille fotball og gleden av å spille fotball, og den lidenskapen som han føler for dette og det er utrolig viktig, sier treneren videre.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/320684576″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]