Annonse

Begynner å trives i Start


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Starts leiesoldat fra Manchester City, Chidiebere Kwakali rakk akkurat å bli spilleklar til kampen mot Viking. Han føler seg godt mottatt på Sørlandet.

– Ik Start er en helt annen klubb, så det er noe jeg må venne med til. Men heldigvis har jeg gode lagkamerater som hjelper meg med omstillingen. De er flinke til å snakke med meg og fortelle meg hvordan jeg skal spille, sier «Chidie» til KRS247.

Han er den tredje spilleren fra Nigeria i Starts tropp og det å ikke være den eneste utlendingen hjelper veldig på.

– Absolutt, jeg så frem til å møte lagkamerater fra samme land som meg. Det å kunne snakke samme språk med de gjør at jeg føler meg litt mer som hjemme, sier Starts nummer 7.

For Kwakali er det litt av en klimaforandring å komme fra spansk andredivisjon til norsk Tippeliga.

– Det er helt annerledes vær her. For i Spania er det ganske varmt, mens her er det noe helt annet. Jeg har vært i Tyskland tidligere, England, så det er litt kjølig her også, sier han.

Hør mer her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer