KRS247.no

Henter værvarsel...

Bare tre poeng fra nedrykk

Vindbjart må vinne minst en av sine to siste kamper for å unngå nedrykk til 3. divisjon etter årets sesong. Med dagens tap mot Kvik Halden, kan de være på 7. plass á poeng med Strømsgodset 2 allerede på mandag.

Venndølene fikk ikke en god start på Halden stadion da hjemmelaget gikk i ledelsen allerede etter sju minutter ved Jan Martin Hoel Andersen. Han fikk litt for mye rom på et innlegg fra venstre og kunne enkelt sette ballen i nettet fra kort hold. Hjemmelaget kunne fort ha ledet 2-0 også like etter, men ballen gikk i stolpen istedet.

Gressmatta inviterte heller ikke til mye finspill og det var lite tempo utover i en omgang som etter hvert ble jevnere, men det var få store sjanser utover stolpeskuddet og målet.

Så et kvarter før slutt skjedde det mye. Først fikk Kristoffer Sindholt Syvertsen utliknet fra skrått hold før Øyvind Gausdal snudde kampen for Vindbjart til 2-1 med et kontant skudd bare minuttet etter.

Men poengene skulle bli igjen i Østfold, for Jakob Madsen Lund utliknet på et frispark som gikk rett i krysset og tre minutter før full tid var det Victor Adebahr som fikk sette inn et skudd fra rundt 16-meteren.

I den andre lokale kampen som ble spilt i dag, møtte Fløy regelrett veggen og opplevde en kraftig nivåforskjell da de spilte mot Fram Larvik, tabellnabo med Vindbjart. Den kampen tapte de 4-0.

Tabellen når det gjenstår tre kamper i 24. runde, som er tredje siste serierunde ser slik ut: