Annonse

Bare smiler av kritikken


Foto: Glenn Faannessen

Dennis Antwi scoret i sin andre kamp på rad og er nå oppe i fire mål på åtte kamper i OBOS-ligaen. Han har et helt spesiell forhold til kritikken som har kommet.

– Det er greit å få kritikk som spiss fordi det gjør meg mer skjerpet, sier Antwi til KRS247.

Da kan ble byttet inn fikk han en klar instruks av Steinar Pedersen.

– Jeg fikk beskjed om å holde meg bak forsvarerne og på målet var jeg på rett sted til rett tid og var borti ballen. Jeg fikk beskjed om å holde meg bak keeper, så ville jeg få ballen. Som spiss handler det ikke om hvordan du scorer, bare du gjør det, sier spissen som ser frem til morgendagen.

– Jeg skal gå i tog med et smil om munnen. Det er godt å finne for fansen. Vi er her som sinte løver og undervurderer aldri lagene, sier Antwi som har en klar beskjed til kommende lag som skal på besøk til Sør Arena.

– Skal lagene komme hit, må de kjempe for poengene, sier han.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer