KRS247.no

Henter værvarsel...

– Bare en start

Mark Dempsey ønsker ikke å ta helt av etter Starts fantastiske start på sitt comeback i Eliteserien. Men han ønsker likevel å rose alle involverte etter 4-1 mot Tromsø.

– Jeg er glad på vegne av supporterne, spillerne og eierne. Og spillerne gjorde virkelig jobben da det gjaldt som mest. Vi presset Tromsø hardt og gjorde veien til mål kort, sier Dempsey til KRS247.

Han var forberedt på at Tromsø kom til å spille som de gjorde, og vil ikke gå med på at bortelaget var veldig naive.

– Vi spilte som vi skulle og det passet godt at vi hadde en kampplan som gikk ut på å presse de hardt, sier treneren som også er fornøyd med byttene sine.

– Salvesen er en god spiller og vil absolutt kunne bidra mer fremover. Jeg synes Adnan [Hadzic] var god og er enda en unnggutt som bare vil bli bedre.

Isaac Twum fikk spille 45 minutter foran hjemmefansen. Han fikk bidratt med mye fint spill og var nest sist på ballen da Flóki laget 1-0 etter drøye seks minutter, men midtveis i omgangen pådro han seg et gult kort som flere av spillerne gjorde blant annet på grunn av det glatte føret.

– Jeg måtte ta av Isaac [Twum] for å unngå at han pådro seg sitt andre gule. Men jeg snakket med ham etter på og han tok byttet fint, sier Dempsey.

En siste spiller som også fikk gode skussmål av treneren, var Afeez Aremu. Han fikk kronet sin eliteseriedebut med et kremmerhus helt til slutt og gikk av banen som matchvinner.

– Det jeg liker med ham er at han gjør det han får beskjed om. Han kommer til å bli en kjempegod spiller.

Starts neste seriekamp er 2. april hjemme mot Sandefjord som tapte 5-0 mot Molde på Aker stadion.