Annonse

– Ballen ville ikke inn i dag


Foto: Glenn Faannessen

Nok en Start-spiller berømmer FK Haugesunds bakerste mann i dag, men Starts kaptein mener også at de kunne vært mer effektive foran mål.

– Vi hadde vel tre massive sjanser på overtid. Det er tungt å stå her uten poeng. Uflaks og en god keeper, sier Simon Larsen til KRS247.

Da Lars-Jørgen Salvesen kom inn for Adnan Hadzic ble det lagt om til to spisser, det burde jo kunne tilsi bedre muligheter til å få til noe fremover på banen.

– Det er alltid lett å være etterpåklok, men når vi får inn to spisser på banen, burde vi fått slått bedre innlegg. Vi spilte bra og hadde god kontroll, så da er det bare å få ballen i mål, fastslår kapteinen.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer