KRS247.no

Henter værvarsel...

Balladen om Steinar Pedersen

En klubb har vært i nærheten av uærlig, en annen har vært taus. Fædrelandsvennens sportsleder, Pål W. Jørgensen, er ikke i tvil om at kampen om Jerv-trener Steinar Pedersen bærer stort preg av rivaliseringen mellom Aust- og Vest-Agder. Han mener Grimstad, Agderposten og Arendal har glemt noe viktig om Steinar Pedersen.

– Steinar Pedersen er fra Kristiansand. Han har 250 A-kamper for Start, og dette er klubben i hans hjerte, sier Jørgensen til KRS247.

Det er slik han ser det ingen tvil om at denne saken preges av rivalisering mellom Aust og Vest. Han skjønner at «lillebror» Jerv kan oppleve det som om Start kommer og stjeler og får det som han vil uten å gi nok tilbake.

– Samtidig skjønner jeg ikke den holdningen helt. Det er snakk om toppfotball, og Start er en eliteserieklubb i Norge. Alle må ha respekt for at de gjør et valg. Start tenker at Pedersen er det beste valget, og da kan ikke Jerv bare be Start om å gå et annet sted.

Jørgensen legger også til at Pedersen gikk gratis til Jerv fra Start i sin tid. Han opplever saken som spennende, og mener den inneholder mange elementer som gjør den interessant å følge. Pedersen blir, som ventet, Starttrener, ifølge Jørgensen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/236633662″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]