Annonse

Balladen om Steinar Pedersen


Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål W. Jørgensen. | Foto: Helge Martin Markussen

En klubb har vært i nærheten av uærlig, en annen har vært taus. Fædrelandsvennens sportsleder, Pål W. Jørgensen, er ikke i tvil om at kampen om Jerv-trener Steinar Pedersen bærer stort preg av rivaliseringen mellom Aust- og Vest-Agder. Han mener Grimstad, Agderposten og Arendal har glemt noe viktig om Steinar Pedersen.

– Steinar Pedersen er fra Kristiansand. Han har 250 A-kamper for Start, og dette er klubben i hans hjerte, sier Jørgensen til KRS247.

Det er slik han ser det ingen tvil om at denne saken preges av rivalisering mellom Aust og Vest. Han skjønner at «lillebror» Jerv kan oppleve det som om Start kommer og stjeler og får det som han vil uten å gi nok tilbake.

– Samtidig skjønner jeg ikke den holdningen helt. Det er snakk om toppfotball, og Start er en eliteserieklubb i Norge. Alle må ha respekt for at de gjør et valg. Start tenker at Pedersen er det beste valget, og da kan ikke Jerv bare be Start om å gå et annet sted.

Jørgensen legger også til at Pedersen gikk gratis til Jerv fra Start i sin tid. Han opplever saken som spennende, og mener den inneholder mange elementer som gjør den interessant å følge. Pedersen blir, som ventet, Starttrener, ifølge Jørgensen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer